Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Valentijn

Je zou je af kunnen vragen waarom wordt er ieder jaar op 14 februari Valentijnsdag gevierd? Het is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Dat kan gedaan worden door het geven van bloemen of een cadeautje in de vorm van bijvoorbeeld een knuffel. Wanneer je iemand heel lief vindt, kun je hem of haar een knuffel geven uit de rubriek van de liefdes knuffels. Wanneer je niet op de plaats kunt zijn waar hij of zij is, zou je hem of haar een leuke valentijn pluche liefdes knuffel kunnen sturen. De pluche teddy beren, waar de tekst opstaat van “I love you”, zijn een leuk cadeau’s.

St Valentijns

De dag 14 februari was in de derde eeuw de dag waarop twee heiligen met dezelfde naam Valentinus om hun geloof werden gedood. Daarom worden ze nog steeds op deze dag vereerd. De een was een priester in Rome en de ander een bisschop in Terni. We kunnen niet verder teruggaan in de tijd dan de vijftiende eeuw waarbij geliefden elkaar een kostbaar geschenk gaven op 14 februari. Vanaf de tweede helft van de achttiende eeuw gingen geliefden elkaar zelfgemaakte kaarten sturen. In het 1949 werd in Nederland voorgesteld om 14 februari, dus Valentijnsdag, als bloemendag in te voeren. Nu worden er ook pluche liefdes knuffels aan elkaar gegeven met of zonder bloemen.

Het kopen van liefdes knuffels

Op de website van TopKnuffels.nl staat een grote voorraad liefdes knuffels. Wanneer je naar de website gaat, kun je gemakkelijk een goede keuze maken. Je kunt je pluche knuffel online bestellen en afrekenen met iDEAL. Wanneer je een bestelling plaatst boven de € 75 wordt het product binnen 1-2 dagen gratis thuisbezorgd. Ga dus niet zoeken op internet want op de website van TopKnuffels.nl zul je zeker slagen. Zij die de post ontvangt zal verrast zijn en het bijzonder waarderen dat je zo’n leuk cadeau uitgezocht hebt. Wanneer je alle Valentijn knuffels wilt bekijken klik dan hier!

Bekijk ook onze andere webshops