Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Waag je diep in onze tropische pluche wildernis en bekijk deze geweldige gorilla gevulde dieren. Deze opgezette gorilla knuffels en pluche gorilla’s zijn op zoek naar nieuwe troepen om zich bij aan te sluiten. Nee, geen padvinderstroepen. Een groep gorilla’s wordt een troep genoemd, dwaas. Hoewel, een gorilla knuffel zou een geweldige padvinder zijn. Ze kunnen gereedschap gebruiken, eetbare planten vinden en zelfs gebarentaal leren. Deze super intelligente primaten zijn vrij veel extra harige mensen, dus het is geen wonder dat mensen zo veel van ze houden.

Deel alles met je gorilla knuffel

Je kunt lachen met je knuffelgorilla, verdrietig zijn met je gorilla knuffel, of nadenken over het verleden met je gorilla knuffel en je zult begrijpen wat je doormaakt. Probeer gewoon niet om je pluche gorilla de afwas te laten doen. Dat haten ze. Dat een gorilla gereedschap kan maken betekent niet dat hij met een vork wil eten. Waarom de moeite nemen? En je wilt ze niet te veel pushen, want sommige van de gereedschappen die ze maken zijn wapens. We screenen onze gorilla knuffels zorgvuldig om er zeker van te zijn dat ze niet de vechtende soort zijn, maar net als mensen heeft elke pluche gorilla zijn grenzen. Meestal wordt die grens bereikt door ze te dwingen de afwas te doen. Vreemd, ik weet het, maar het is waar. Scroll naar beneden om al onze grote gorilla knuffels te zien en klik op de foto’s om meer te weten te komen over elke gorilla. In een mum van tijd heb je een hele troep!

Een Gorilla knuffel voor iedereen kopen bij Topknuffels

Jongens spelen alleen met auto’s? Echt niet! Het knuffeldier is ook erg populair. Een goede keuze is natuurlijk de teddybeer. Maar het kan ook ongebruikelijker zijn. Waarom probeer je het niet met Gorilla knuffel? Of het nu gaat om gezichtsuitdrukkingen, gebaren of kleuren – er is niets aan dit handgemaakte kunstwerk dat niet doet denken aan het Afrikaanse model. Bestel vandaag nog snel en veilig je gorilla knuffel bij Topknuffels en maak iemand blij!

Wilt u alle knuffels bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops