Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Roze en levendig – dat is Peppa Pig. Het is een nieuwsgierig varkentje dat enthousiast elk nieuw avontuur aangaat. Peppa woont bij haar ouders Papa en Mama Pig en haar broertje George. Ze houdt ervan om buiten te spelen. In plassen springen is een van haar favoriete bezigheden, net zoals een echt biggetje dat zou moeten zijn! Peppa Pig is slim, soms een beetje brutaal, maar altijd vriendelijk en grappig. Situaties uit haar dagelijks leven veranderen in spannende ervaringen. Het zoeken naar papa’s bril, spelen met oudere kinderen of het ontdekken van de witte winterwereld. Elk van de slechts vijf minuten durende afleveringen van de kinderseries krijgt een happy end, plezier en vrolijkheid de overhand. Ieder kind wil daarom wel een Peppa pig knuffel.

Peppa Pig knuffels – leuk voor thuis

Kinderen houden ervan als hun idool in verschillende variaties in hun kinderkamer verschijnt. Gerenommeerde fabrikanten hebben daarom een reeks Peppa Pig artikelen en knuffels ontwikkeld die je kleintjes hun geliefde varkentje mee naar huis nemen.

Peppa Pig figuren laten alle kinderogen schijnen! Als speelfiguur in de set of als een zacht pluche dier waarmee je heerlijk kunt knuffelen! s Avonds wil elk kind graag zijn knuffel bij zich hebben om de nacht veilig en beschut te overleven. Wat heerlijk als de geliefde knuffel dan de kenmerken van de cultfiguur draagt!

Peppa Pig knuffels – Het juiste speelgoed voor peuters en kleuters

Het Peppa Pig speelgoed presenteert zich met een goede grip, optisch aantrekkelijk en van goede kwaliteit in zijn verschillende ontwerpen. Kinderen van beide geslachten tussen twee en vijf jaar oud worden meegenomen in de kleurrijke wereld van het zwierige biggetje. De schunnige uitspraken en de onverschrokkenheid vragen respect van hen. Peppa weet zich te verdedigen en lost elk avontuur op in plezier aan het einde. Ouders kunnen hun kind scènes zien naspelen, problemen oplossen en misschien zelfs hun taal verbeteren om dezelfde fantastische woordenschat als Peppa Pig te krijgen. De serie verwarmt ook de geesten van sommige ouders die het biggetje te brutaal vinden, en de Peppa pig knuffels en de accessoires zijn indrukwekkend. Optimaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen wordt er een vrolijke puinhoop over de kinderkamer gegoten. Als je dochter en zoon enthousiast zijn over Peppa Pig, aarzel dan niet om de wens van de kleintjes voor het roze dier te vervullen! Koop vandaag nog een Peppa pig knuffel.

Wilt u alle knuffels bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops