Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Ben je op zoek naar Paw Patrol knuffels? De Canadese Nickelodeon tekenfilmserie PAW Patrol wordt sinds 2013 in Nederland uitgezonden. Het zijn vooral ongeveer zes – sinds seizoen drie van de acht – pups die getraind zijn als reddingshond. Samen met de jonge Ryder beleven ze tal van avonturen, die door veel teamwork worden beheerst.
De hoofdpersonen van de serie zijn:
De menselijke jongen Ryder…
Dalmatische Maarschalk
Herdershond achtervolgen
Bulldog rommel
Mongrel Rocky
Labrador Zuma
Mongrel Skye
Husky Everest
Chihuahua Tracker

Paw Patrol Knuffel speelgoed

Zodat je kleintjes ook kunnen genieten van de moedige pups in de kinderkamer, zijn er allerlei speeltjes die bij de serie passen. Afhankelijk van het soort speelgoed kunnen kinderen ze gebruiken om hun favoriete momenten van PAW Patrol na te bootsen of om hun eigen nieuwe avonturen te beleven. We laten je kennismaken met verschillende Paw Patrol Knuffels. Of het nu is om te knuffelen voor het slapengaan, onderweg of op de bank bij de PAW Patrouille show: Een knuffel is overal de juiste kameraad. De pluizige figuren zijn gedetailleerde replica’s van de seriehelden.

Paw Patrol Knuffels kopen bij Topknuffels

PAW-patrouillepersonages Marshall, Rubble, Zuma, Chase, Skye en Rocky (van linksboven naar rechtsonder). De ogen van de PAW-patrouille knuffels zijn gemaakt in de stijl van de Glubschis, dus ze zijn buitenproportioneel en hebben glinsterende elementen. Het lichaam van het pluche dier is gemaakt van een bijzonder zacht wollen materiaal. De dieren zijn verkrijgbaar in de maten 15 en 30 centimeter.

Paw Patrol Knuffels zorgen voor veel plezier

Kinderen kunnen de verhalen van de serie spelen en zich onderdompelen in hun eigen fantasiewereld met de kleine speelfiguren van de PAW Patrouillehelden. De figuren van de reddingshond puppies en hun menselijke metgezellen zijn gemaakt van zacht materiaal en heerlijk om mee te knuffelen in bed. Bestel dus vandaag nog een Paw Patrol Knuffel bij Topknuffels.

Wilt u alle knuffels bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops