Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Een van de beroemdste clubteams ter wereld is ongetwijfeld de voetbalclub Real Madrid. Kijk maar eens naar de grote lijst met gewonnen titels en je kunt zien in hoeverre dit team succesvol voetbalt. Koop bij Topknuffels een originele Real Madrid Knuffel en maak iemand blij. Een niet onbelangrijke reden voor de vele successen zijn de vele sterren die bij deze voetbalclub onder contract stonden en staan. Daarom zijn de Real Madrid knuffels erg populair bij fans en voetballiefhebbers. Knuffels, petten, sjaals en vooral truien staan bovenaan de boodschappenlijstjes.

Real Madrid Knuffel: Historische achtergrond van de club

De Real Madrid Association werd opgericht op 6 maart 1902. In 1928 werd de Spaanse Liga, die vandaag de dag nog steeds van kracht is, opgericht. Reeds in de jaren ’30 vocht men zich titel na titel. Zoveel in de competitie en zoveel bekeroverwinningen waren er in die tijd in de boeken. Na de burgeroorlog in Spanje (1936-1939), die de voetbalclub bijna geruïneerd heeft, werden de eerste successen in het kampioenschap en de beker in de periode 1953 – 1964 gevierd. Voor die tijd trad de nieuwe president Santiago Bernabéu aan en zou met zijn stadionbouw de geschiedenis ingaan. Met de nieuwe president kwam het voetbalsucces weer terug.

Tot in de jaren ’90 was de club uit Madrid altijd een van de favorieten in het kampioenschap, in de nationale en internationale beker. Vanaf 1990 werd FC Barcelona echter een gevreesde rivaal. Deze rivaliteit is vandaag de dag nog steeds geldig en dus vechten deze twee voetbalclubs meestal voor het Spaanse kampioenschap. Een goede reden om een Real Madrid Knuffel te kopen

Fan merchandise als bron van inkomsten: Real Madrid Knuffel

Met de duurste transfer aller tijden werd de wereldvoetballer Christian Ronaldo ingehuurd voor een transfervergoeding van 94 miljoen euro. Daarnaast werd de Braziliaanse uitzonderlijke speler Kaka van AC Milan ingehuurd voor 65 miljoen euro. De Spaanse club volgt deze filosofie van aankoopbeleid al enkele jaren. De afschuwelijke kosten moeten weer gecompenseerd worden met behulp van de Real Madrid fan artikelen en Real Madrid Knuffel. Door de verkoop van diverse truien wordt dit meestal ook met succes uitgevoerd. Bestel dus nu snel en veilig je Real Madrid Knuffelvriend bij Topknuffels.

Wilt u alle knuffels bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops