Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Voetbal knuffels zijn erg populair bij kinderen en baby’s. Kinderen kunnen baat hebben bij (en zullen het waarschijnlijk ook leuk vinden) rollen, grijpen, schoppen, schoppen, dribbelen en gooien van een bal – een economisch, gemakkelijk toegankelijk en flexibel speelgoed. Het spelen met een Voetbal knuffel verbetert de motorische vaardigheden van kinderen, de coördinatie tussen handen en ogen en de tijd die nodig is, wat belangrijke gebieden kan zijn voor de ontwikkeling van peuters en kleuters. De vaardigheden die kinderen leren door het spelen met een voetbal knuffel en bal zijn ook belangrijk wanneer ze meedoen aan competitief en collaboratief spel.

Waarom je kind met ballen en Voetbal knuffels wil spelen

Ballen en een voetbal knuffel zijn een must-have voor speelgoed. Het is mogelijk om ze al in een vroeg stadium aan een kind te introduceren, omdat ze onmiddellijk de motorische vaardigheden versterken en de kleintjes vertrouwd maken met hun omgeving.
Vroeg in het leven worden baby’s aangetrokken tot dingen die rollen. Je baby zal gefascineerd zijn door het gebruik van de continue beweging van een bal en voetbal knuffel. Ballen maken het mogelijk voor kinderen om zich verantwoordelijk te voelen voor iets anders dan hun eigen bewegingen. Ze helpen bij het opbouwen van balansvaardigheden en laten de kleintjes oefenen met het verschuiven van een voorwerp van de ene hand naar de andere.

Voetbal knuffels kopen bij Topknuffels

Het heen en weer rollen van een Voetbal knuffel is een middel om een sociale band tussen twee individuen (jij en je baby, of je eigen baby en een broer of zus of speelkameraadje) te creëren. Deze turn-taking sport is ook een introductie tot dit idee van oorzaak en gevolg.
Peuters zullen het leuk vinden om de vaardigheden van een Voetbal knuffel te vinden en de verschillende gevolgen van stuiteren, rollen, gooien, gooien, schoppen en vallen. Een bal blijft een leuk speeltje omdat het kind overgaat van zelfstandig spel en parallel spel naar gezamenlijk spel, wat essentieel kan zijn bij het creëren van sociale vaardigheden, zoals het leren delen, de manier om de regels te volgen, en ook hoe je weer contact kunt maken. Bestel dus vandaag nog een Voetbal knuffel voor je kind.

Wilt u alle knuffels bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops